CREDITRON – Credite pana la 15000 lei – Recenzii

O listă grozavă de opțiuni de împrumut.
După înscrierea la serviciu, veți avea acces la un număr mare de opțiuni de împrumut diferite, cu opțiunea de a alege suma și termenul împrumutului.
Devenind utilizator al serviciului, puteți trimite profilul dvs. la mai multe companii simultan, puteți obține informații despre scorul dvs. de credit, cursurile de schimb curente și un calculator de împrumut.

SOLICITA

1%

Rata împrumutului pe zi

24 luni

Termen posibil zile

15000

Suma maximă lei

20

Considerare minute
CREDITRON – Credite pana la 15000 lei – Recenzii

Creditron este un serviciu online care facilitează accesul la împrumuturi, operând ca un broker de credite în România. Platforma se adresează persoanelor care doresc să obțină rapid finanțare, oferind un proces simplificat și accesibil oricând, indiferent de istoricul de credit al solicitantului.

Oferta Creditron:

  • Suma împrumutului: Utilizatorii pot solicita sume cuprinse între 100 lei și 20.000 lei, ceea ce permite acoperirea unei game variate de necesități personale sau urgente.
  • Durata împrumutului: Duratele pentru împrumuturi variază de la 1 lună la 24 de luni, oferind flexibilitate în planificarea financiară a rambursării.

Procesul de aplicare:

  1. Înregistrare simplificată: Înregistrarea este rapidă și necesită doar un telefon mobil pentru SMS, o adresă de e-mail și un card bancar.
  2. Plata serviciului: Serviciile sunt contra cost, cu un comision de înscriere și un tarif pentru utilizarea platformei pe o perioadă de 15 zile.
  3. Evaluarea financiară: La înregistrare, utilizatorii pot obține o evaluare a sănătății lor financiare, ceea ce ajută la personalizarea ofertelor de împrumut.

Condiții de creditare:

  • Dobânzi: Rata dobânzii variază semnificativ, începând de la 30% și ajungând până la 365% anual, în funcție de profilul de risc al solicitantului și termenii specifici ai împrumutului.

Caracteristici speciale:

  • Accesibilitate: Serviciul este disponibil non-stop, permițând aplicarea și gestionarea împrumuturilor oricând.
  • Diversitatea ofertelor: După înregistrare, utilizatorii au acces la o gamă largă de opțiuni de creditare, putând alege cea mai potrivită ofertă.
  • Instrumente utile: Utilizatorii pot utiliza diverse unelte pentru a trimite cereri multiple către diferite companii de creditare, maximizând șansele de aprobare.

Creditron se adresează o gamă largă de clienți, inclusiv persoanelor care nu pot accesa împrumuturi prin canalele tradiționale din cauza istoricului de credit. Platforma oferă o soluție eficientă pentru nevoi financiare imediate, facilitând accesul rapid la fonduri printr-un proces optimizat și digitalizat

Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 300 - 15000 lei
Max. credit 15000 lei
Termen: 1 - 24 luni
DAE: 0% - 2300 %
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de Siteul nostru pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. Siteul nostru nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Siteul nostru include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM